De Tilburgse studenten vereniging Plato steunt ons initiatief. Platonen krijgen een speciale code die zij bij iedere aankoop invullen en dat is goed voor de vereniging. Plato ziet het belang in van veilig vrijen, voor hun leden maar ook voor mensen die er geen toegang toe hebben. Samen met Plato gaan we in 2023 ook nog diverse acties ontwikkelen, dus hou ons in de gaten.

PLATO:

Tilburgse Studentenvereniging Plato is de jongste en grootste studentenvereniging van Tilburg. Plato ontstond op 17 november 1987, met als grondslag de kernwaarden openheid, diversiteit en gelijkwaardigheid. Iedereen is welkom bij Plato! In 2022 telt onze vereniging ruim 900 leden. Bij Plato kies je zelf hoe je jouw studententijd inricht: er zijn talrijke commissies, damesdisputen, herendisputen, jaarclubs en genootschappen. Je kunt het zo druk maken als je zelf wilt. Plato biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien naast je studie, maar ook de mogelijkheid om de grootste feesten mee te maken of te organiseren!

Ieder jaar worden de vetste feesten, verschillende sporttoernooien en andere onvergetelijke activiteiten georganiseerd door commissies en disputen. Je kan hierbij denken aan een poolparty, een skireis of een zeilweekend! Naast dat je bij Plato geweldige momenten beleeft, maak je ook vrienden voor het leven. Je leert heel snel veel mensen kennen in je nieuwe studentenstad. Hierdoor is het lidmaatschap bij T.S.V. Plato de perfecte start van je studententijd!