We zijn verheugd om vandaag een bijzondere mijlpaal te delen: de bekendmaking van onze donatie van maar liefst 175.000 condooms voor het jaar 2023!

Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen door condooms bij ons te kopen. Jullie steun heeft het mogelijk gemaakt om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het bevorderen van veilige seks en het bestrijden van seksueel overdraagbare aandoeningen over de hele wereld.

Onze oprechte dank gaat uit naar elke persoon die ooit condooms bij ons heeft gekocht. Jullie steun heeft dit mogelijk gemaakt en heeft ons in staat gesteld om een significante bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen. Samen hebben we een positief verschil gemaakt en we zijn dankbaar voor jullie voortdurende steun.

Daarnaast willen we graag onze gewaardeerde partners, AHF, Brook en Aidsfonds, hartelijk bedanken voor hun buitengewone samenwerking. Hun toewijding en inzet hebben onze missie versterkt en ons geholpen om onze doelen te bereiken. Samen hebben we krachten gebundeld en resultaten geboekt die een blijvende impact zullen hebben.

Onze condooms zijn terecht gekomen bij projecten zoals : een community in Mozambique; zijn gebruikt bij voorlichting in achterstands wijken in London, zijn gebruikt op festivals door Bo Diversity dat strijd voor gender gelijkheid/awareness, zij zijn uitgedeeld bij gratis HIV testen die door het AHF beschikbaar gesteld zijn in Portugal/Litouwen/Estland/Nederland etc.

Terwijl we terugkijken op het afgelopen jaar vol successen en prestaties, kijken we ook vol verwachting uit naar wat de toekomst in 2024 zal brengen. Onze wens is dat we samen blijven streven naar een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de nodige middelen voor veilige seks, waar gezondheid en welzijn voorop staan, en waar liefde en zorg voor elkaar overheersen.

Nogmaals, bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige initiatief.

Samen maken we een verschil, stap voor stap, condoom voor condoom.